ny webshop og bestillingsapp

Pluradent i Danmark får en ny webshop og bestillingsapp

Den internationalt aktive dentalvirksomhed Pluradent med hovedsæde i Offenbach, Tyskland, udvider sine services nu også i Danmark. En ny webshop samt en praktisk app til mobile enheder kompletterer det omfattende tilbud fra forhandleren til tandlægeklinikker og dentallaboratorier i Danmark.

Offenbach, 18. februar 2019 // Pluradents danske kunder har siden januar 2019 kunnet bestille i den nye webshop på www.plurashop.dk og får således gavn af hurtigere og mere pålidelig levering samt mange attraktive tilbud. Ud over den aktuelle onlineshop har Pluradent i Danmark også udviklet en ny app med mulighed for nemmere bestilling og automatisk styring af ens egen lagerbeholdning på mobile enheder. Appen kører på tablets og smartphones med IOS eller Android. Den fås gratis som download i alle almindelige app-stores.

Thomas Møller, salgschef hos Pluradent Danmark, er overbevist om, at dette tilbud kan være med til at forbedre kundeservicen yderligere: „Som partner for klinikker og laboratorier er vores vigtigste opgave at lytte til vores kunder. Derfor ved vi, hvordan vi skal understøtte tandlæger og tandteknikere, så de får succes. De ønsker nemmere, hurtigere, mere fleksible og effektive processer i deres arbejde. Det er netop det, som vi giver vores kunder med vores nye webshop samt den intuitive bestillingsapp: automatisering af hele købsprocessen samt vedligeholdelse af lagerbeholdningen via deres mobile enheder, uanset hvor man er. Vi har lyttet, forstået og udført!“

Som udbyder af produkter og serviceydelser til tandlæger og tandteknikere er virksomhedsgruppen Pluradent AG & Co KG en de største forhandlere i den europæiske sundhedsbranche. Med et sortiment på ca. 60.000 artikler og en moderne, effektiv logistik udstyrer Pluradent sine kunder med en omfattende produktportefølje samt vigtige serviceydelser til hele klinik- og laboratorieindretningen.

Scroll to top