Gå til indhold Gå til navigationsmenuen

Pluradent Dental-Shop - PORTALEN til dentale forbrugsvarer

Dentale forbrugsvarer til tandlæger og dentallaboratorier – vi har et stort udvalg.

Vi er altid venlige, fair, transparente og billige. Vi giver altid dig fordelen af vores lave indkøbspriser. Vi tilpasser sågar til tider vores priser dagligt så du er sikret den bedst mulige pris. I varekurven ser du alle priser fratrukket onlinerabatten og tillagt moms – priserne er den samme for alle!


Du finder et stort udvalg af dentale forbrugsvarer i Pluradent Dental-shop. Uanset om det er til tandlæge, kæbekirurgi, ortodonti eller tandteknik - vores omfattende sortiment byder på forbrugsmaterialer fra kendte producenter i den bedste mærke kvalitet. Som din pålidelige leverandør af dentale forbrugsvarer af høj kvalitet støtter vi dig i dit daglige klinik- og laboratoriearbejde. Vi sørger for at du får dine varer så hurtigt som muligt, så der ikke opstår nogen flaskehalse. Du er velkommen til at bruge vores 24 timers leveringsservice, hvis du har brug for at være hurtig. Vores nye webshop gør online shopping endnu nemmere og mere effektiv. Du kan købe klinikvarer og laboratorieudstyr uden en minimums ordresum. Vores tip: Få gratis forsendelse på alle dine indkøb fra min. DKK 750,-.

Dine fordele med Pluradent Dental-shop

I vores dental-shop finder du tandlæge- og laboratorieudstyr til den daglig brug. Du er sikret et stort og omfattende udvalg af topprodukter fra kendte producenter såvel som vores kvalitetsmærke PLULINE. Du kan også benytte dig af andre attraktive fordele:
 
• Effektiv bestillingsproces, hvor du kan holde øje med alt. 
• En effektiv søgning for at finde det ønskede produkt endnu hurtigere. 
• Ordrehistorik: Hent dine sidste ordrer og bestil direkte fra dem. 
• Takket være den omfattende kontoadministration drager du fordel af udvidede muligheder i hverdagen. Tilpasset design med brugervenlighed, hvor du hurtigt kan få et overblik - hvad enten det er på smartphone, tablet eller desktop.

Bestil dentalvarer af høj kvalitet online 

Vores dental-shop omfatter alle dentale fagområder: aftryksmateriale, klinik instrumenter, profylakse, desinfektions- og sterilisationsprodukter, lægemidler, fyldnings- og protesematerialer, røntgen og engangsartikler. Vi har dentalprodukter fra kendte producenter og mærker som f.eks 3M, Ivoclar Vivadent, Dentsply Sirona, Unigloves, EMS, Ultradent og vores eget mærke PLULINE. Mange af dentalinstrumenterne og forbrugsvarerne fra vores dental-shop fås i forskellige størrelser, farver og designs. Med vores praktiske artikelsøgning kan du hurtigt og nemt finde dine ønskede dentalprodukter og dentaltilbehør, på den måde bliver online-shopping endnu nemmere og bedre. 

For yderligere information om specifikke produkter i vores dental-shop, er du velkommen til at kontakte os via: e-mail, telefon eller kontaktformular. Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Bemærk: Vi leverer til kun til fagpersoner inden for dentalindustrien. Et salg til slutkunder eller privatpersoner, der ikke tilhører disse faggrupper, er ikke tiltænkt. Vi forbeholder os ret til at acceptere og udføre din ordre i overensstemmelse hermed.